23-12-07

Opgelet met rode auto's.

Toen mijn schoondochter verleden woensdag ging winkelen mocht de oudste kapoen mee. Hij kan al een tijdje flink en lang stappen, maar op weg naar huis werd het hem toch wat te veel. Hij zeurde om opgepakt te worden.

Zijn mama probeerde hem ervan te overtuigen om nog een klein eindje zelf te stappen, maar dat lukte slechts met moeite. Uiteindelijk kon ze een compromis sluiten. - Als jij nog loopt tot aan die rode auto, dan zal mama je vanaf daar dragen. Zo gezegd zo gedaan. Het laatste stukje richting thuis werd afgelegd op mama's arm.

Gisteren liepen mama en zoontje naar de bakker. Op zeker ogenblik ziet zoontje-lief een geparkeerde rode auto staan. Dat is het signaal voor hem om de armpjes omhoog te steken. Mama, hier is rode auto. S. is een beetje moe...mij oppakken!

Besluit! Kies desnoods appelblauwzeegroen als die ergens te vinden is, maar zeker geen rood.

 

 

22:44 Gepost door rammeke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Dag Rammeke, Ik heb met interesse je welkom gelezen. Als je stelt dat "ouder worden heeft me vrij gemaakt" dan zal dat wel deels een stuk met loutering te maken hebben en maar evenzeer met levenswijsheid (en de daarbij gaande levensvreugde).

Nog prettige eindejaarsfeesten!

PS. Mijn auto (12 jaar oud) is aan vervanging toe. Ik zal geen rode kopen (tenzij mijn vrouw daar natuurlijk anders over beslist)!

Gepost door: Vrijdenker | 24-12-07

:-) Ja, kinderen zijn slimmer dan je denkt. Ik zal deze tip in elk geval onthouden. Terwijl mijn soep voor morgen staat te pruttelen kom ik je nog fijne kerstdagen wensen. Spijtig van die waterpokken maar ja, that's life. Staat ons ook nog te wachten misschien. Geniet van je tijd met de kleinkindjes tijdens de kerstvakantie.

Gepost door: happy me | 24-12-07

haj!
dankjewel vr de reactie!

&& kleine kindjes zijn duidelijk slimmer dan je zou denke XD

Gepost door: Cli | 29-12-07

De commentaren zijn gesloten.