21-12-07

Ogen toe en eten!

"Eten met je ogen dicht is zoveel lekkerder", zeggen sommigen.

Geldt dat ook niet voor: "Kussen met je ogen toe is zoveel prettiger!" ;)

Toch vraag ik me af hoe het zou zijn als we de hele dag door verplicht zouden "moeten" eten? Je weet wel, zoals die ganzen. Héla, oh maar! Niet willen? Dan komen we je wel even helpen.

Ik eet hun lever niet, maar het raakt me om te moeten lezen dat die de dag van vandaag populairder is dan ooit! Is dat het kind in ons? Wat afgeraden wordt is toch zoveel spannender om toch te doen?

09:48 Gepost door rammeke in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Ja, allemaal prettig met de ogen dicht. Voor even dan toch. Nooit meer kunnen zien, de gedachte doet me koude rillingen krijgen.

Gepost door: happy me | 21-12-07

nooit meer kunnen zien zou ik toch niet zien zitten zenne. ik krijg daar ook kippenvel van.
prettige feestdagen!!

groetjes dreamgirl

Gepost door: dreamgirl | 21-12-07

Je kunt toch ook genieten van het uitzicht? Bij kussen: een lieve of passionele glimlach.

Bij eten: kleuren en vorm.

En als je al dat moois bewonderd hebt, dàn je ogen sluiten om je op de smaak te concentreren, of zijn het de feromonen die je alleen kunt vermoeden....

Gepost door: marc | 21-12-07

Wel rammeke, wat denk je ervan als je de ganse dag verplicht zou moeten kussen? Tegen de avond zal de lol er ook wel af zijn...Maar een beetje kussen met je ogen toe, dat is natuurlijk prettig.
Tof dat je mijn blog ontdekt hebt, ook ik ben een 50+, ik kan je gedachtengang dus goed volgen. Met z-w fotografie ben ik niet veel bezig, daarvoor verwijs ik je graag naar de website http://www.zw-art.be. Naast fotografie is schilderkunst mijn andere passie en dat zijn meestal heel kleurige toestanden. Ik zie ook dat je al een linkje op je blog gezet hebt, ik zal je zo dadelijk dezelfde dienst bewijzen. Tot later!

Gepost door: Martine | 21-12-07

vakantie! voor jou ook veel geniet van de kerstvakantie!
prettige kerstdagen

groetjes

Gepost door: dreamgirl | 21-12-07

Ikzelf zie toch liever wat ik eet zenne, maar kussen met je ogen dicht is mmmmmmmmm hihi.

Ik eet zowiezo al niet graag vlees en wat 'men' doet met die ganzen, awel...daar wordt ik coleirig van se!

groetjes

Gepost door: maike | 21-12-07

Hallo, Ja, foie gras, van mij mogen ze het hebben. Vind dat allemaal zo overroepen, net als kaviaar. ik geniet liever van meer bekende en ook lekkere dingen, maar ja je hebt zo van die mensen die denken hip te zijn... Enne wat dat kussen betreft, ik hoef maar eens naast mij te kijken en mijn ogen te sluiten en ja... zalig gevoel toch wel. Nog een fijne weekend gewenst en zeer prettige kerstdagen...

Gepost door: arroyo de la miel | 22-12-07

De commentaren zijn gesloten.